26 Oct 2013

Blackberry Messanger Sekarang Boleh Dimuat Turun di Android

Assalamualaikum :)


Hai..peeps!Apa khabar??Sihat??Well,I'm still new in blog world so this is my first update in this blog.So segala kekurangan dalam blog nie sorry tau,okeyh??Okeyh...let's we start it about this entry..Aku rasa macam membebel kat korang pulak..yoyoi.. 

Sekarang nie memang gila yang tergila-gilakan Blackberry Mesangger atau ada orang lain panggil BBM nie kan,terutamanya remaja.BBM nie macam mesej biasa jugak cuma yang menariknya BBM nie sebab boleh main scan code..Tulah orang tergila-gilakan BBM.Biasanya BBM nie ada kat pengguna Blackberry Mesangger jer kan?Hah!Sekarang tak payah dah nak kumpul duit beratus-ratus ringgit nak beli Blackberry,membazir duit and masa jer..Duit yang korang kumpul tu belilah handphone lain.Beli galaxy note ke IPhone ke kan?Korang download jer dekat Google Play yang ada gambar macam shopping bag warna putih tuh.Ha!Download kat situ..(padahal aku baru jer pakai Blackberry).

So what are you waiting for??Pergilah sekarang!!Jom download then hah!Kalau sapa-sapa yang suka suki main scaning-scanning code tuh..banyak-banyaklah korang scan..Nanti penuhlah contact list blackberry korang tuh..Jangan terlalu maksimum dah lah,nanti hang pulak..Kalau dah siap download tuh addlah BBpin Syaz ea??Here it is my BBpin.Korang scanlah kod bawah nie,nanti Syaz add korang okeyh..

Sampai disini sahaja coretanku.Andai hamba ada membuat kalian semua terguris hati,maafkanlah hamba ini.Bye! =D


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

No comments:

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)