24 Nov 2013

Tengok Movie Online

Assalamualaikum =D

Ha!Hari ni,Syaz nak bagi korang berita gembira kat korang..Haha..Guess it??What I will give you?Hehe..Okay,okay,okay..sabar,sabar,sabar wahai rakyat beta.Okeyh,Syaz sebenarnya nak share kat korang tengok movie online.Jom!Nak tengok?Pergi kat link ni.Macam mana?Senang jer umpama makan kacang ngan yin.Begitu enak sekali dimakan..yum,yum!




Korang pilih cerita yang korang nak tengok.Macam-macam cerita ada..Ada cerita Fast and Furious 6,Iron Man 3,Man of Steel,The Twilight Saga and banyak lagilah.So kalau korang terlepas movie yang korang nak tengok,korang just pergi ke Megashare.info.so that's all for today.Insyaallah,Syaz akan buat tutorial lagi untuk blog dan jugak tutorial yang lain.Kalau korang nak Syaz buat tutorial berkaitan dengan blog.Just request sekat cbox atau facebook fanpage Syaz.So bye and tata! :)


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

6 comments:

ezyra daniel said...

sye pon selalu tgk movie dekat web nie..semua movie latest ada kan..best je hehe

Ana Myhusna said...

Sy pun selalu tengok movie kat sini.. Best amat.. Hehe.. :D

budaqnakal jahat said...

Yup..memang best and save money kan?

Mazni Munawar said...

ni semua cerita english eh? kalau kartun ade jugak tak? nak tengok frozen hehehe

budaqnakal jahat said...

Yup..dekat sini memang ada cerita English jer.Frozen pun ada... :)

filem melayu free said...

saya pula ada buat website movie baru-baru ni.. ok la konsep yang saya tekankan ialah website bersih dari iklan.. saya ada upload movie free drama melayu semua best2.. banyak yang saya dah letak subtitle boleh download lagi..hehe promote terlebih pula...jom singgah...

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)