6 Aug 2014

Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2014

Assalamualaikum :D

Sorry Syaz lama dah tak bukak blog ni.Syaz busy selama ni.So sekarang hari Raya kan?So Syaz nak ucapkan




"Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir dan Batin"
Kalau Syaz ada buat korang terasa hati,maafkanlah Syaz dari hujung rambut ke hujung kaki.Syaz bukanlah manusia yang sempurna.Manusia sering melakukan kesilapan,kan?So macam mana dengan raya korang,ok?Mesti banyak duit raya kan?Wahhhhhhhhh!Awesome lah!Hehe..Bagus,bagus!Yang tak dapat banyak tu jangan sedih tau,tahun depan korang raya lah sakan sikit.Raya dekat rumah orang dekat kampung korang.Lepas tulah orang kenal kita cucu siapa,kan?Mana tahu ada rezeki tahun depan kan?Manalah tahu kan?Aminyarabbalalamin.So insyaallah,Syaz akan update tutorial blog kalau korang nak.So wait for it,ok?Alololo...jangan sedih.Nanti kita jumpa balik.Kita janji,kita janji...Ok!See you soon.Ok?Bye! and goodnight :D


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

1 comment:

Norniwanie Nasarudin said...

Salam kenal..Selamat Hari Raya juga.. :)

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)