29 Aug 2014

I Am Sorry

Assalamualaikum and Hie!

So korang apa khabar?Sihat?Alhamdulillah.Ada yang demam tak?Ada?Ha!Jangan lupa makan ubat tau,banyakkan minum air masak.Kalau boleh 1 botol besar.Baru cepat sembuh.Buah pun jangan lupa makan tau.Ok!Sebenarnya Syaz kat sini nak minta maaf sangat-sangat dekat korang sebab Syaz banyak tak buat tutorial untuk korang.Laptop buat pasal pulak.Ada virus yang kacau laptop tu..Huhu..nak update entry blog pon susah...Loadingnya pun lambat.Huhu...harap korang faham. :(

Insyaallah,kalau tak ada apa-apa problem Syaz akan update tutorial blog and share benda-benda interesting.By the way,thanks to blogger-blogger yang baru jer follow blog Syaz.Selamat datang!!And jangan lupa klik iklan Nuffnang Syaz yang ada tulis "ads by nuffnang".Ok?Terima kasih atas segala-segalanya.Ha!Lupa pulak yang pasal drama Rindu Awak 200%  dekat blog Syaz sorry sangat-sangat sebab tak dapat tengok.Ada problem sikit.Insyaallah,Syaz akan upload yang baru punya.So terima kasih kepada korang semua sebab faham Syaz and terima kasih kepada sesiapa yang selalu visit blog Syaz and klik iklan Nuffnang Syaz.Ok!Bye!

3 comments:

Kasut Kusut said...

SAYA TAG ANDA!!!

ENCIK KASUT

Kasut Kusut said...

ANDA DI TAG

"Kalau mereka bijak bersaham di dunia, kenapa tidak kita bijak bersaham untuk akhirat" : Kongsi satu usrah di sini supaya ramai dapat tambah perkongsian, inshaa Allah tambah lagi saham untuk akhirat.

http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

&

http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/segmen-walking-with-usrah.html

Kasut Kusut said...

Anda di tag, haha.. padan muka.. hehehe

http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)