13 Dec 2015

Baju Murah??

Assalamualaikum...

Hai korang!Happy weekend..Mesti ramai tengah bercuti kan?Bagus,bagus..spend masa dengan family memang best.Bila kita bercuti stress pun berkurang kan?Then,dapat tahu macam-macam contohnya kita boleh tahu adat,sejarah mana-mana negeri atau negara sebab adat diaorang seriusly sangat different daripada kita.Sebab tu lah Allah jadikan dunia ni ada macam-macam.Kalau sama mesti bosan kan?And yang paling best bila kita pergi bercuti kita dapat makan makanan yang tak oernah jumpa and paling sedap.Ya Allah!Bayangkan..sedapppppnyeeeee...!

Ok anyway sebenarnya Syaz nak bagi tahu korang ada jualan baju murah dari kawan Syaz.Cantik,cantik pula tu!And paling best baju pun kualiti tinggi and murah.Sapa tak nak kan baju murah?Baju macam mana tu?Ha!Kalau nak tahu Syaz nak review sikit lah baju apa yang dijual.Nak tengok banyak lagi?Ha pergi facebook Siti Solehah ataupun korang boleh whatsapp untuk beli baju yang korang suka ( 01117968525). Kalau nak lagi murah korang beli banyak-banyak.Ok?So jom kito pi terjah fb dioh tuh...mai,mai..







 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

No comments:

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)