14 Dec 2015

Mini Giveaway By Myra and Ina

Hai assalamualaikum, 


klik banner

Syarat Penyertaan

1. Follow blog  Ina.
2. Wajib follow Instagram (jika ada) @flowery.dot
3. Like fanpage 

Senarai Hadiah

Sweatshirt 2x di Flowery.dot


 Shawl Hanis Zalikha 2x

Crispy choco jar 2x

Necklace 2x di flowery.dot
Pemilihan Pemenang

Blog;
Top Refferal & Random
Instagram; 
1. Like paling banyak
2. Tag paling banyak
3. Random

* Jika peserta melebihi 100 orang, hadiah akan ditambah


Assalamualaikum

Selamat tengah hari.Firstly,terima kasih banyak banyak kepada blogger yang follow blog ni.Terima kasih.Semoga rezeki korang dimurahkan.Amin.So untuk hari ni Syaz nak bagi tahu korang giveaway yang 5 star punya.Uih!Giveaway po dio sampai 5 star tu?Kenapa Syaz cakap five star?Ha!Kalau korang nak tahu giveaway daripada adik kita yang comel ni iaitu Sabrina SA Dio sediokan hadiah yang menarik.Nak tahu hadiah apa?Jeng,jeng,jeng...

i)    Sweatshirt daripada Flowery.dot 
ii)   Shawl Kek Nis
iii)  Crispy Choco Jar
iv)  Necklace dari Flower.dot 

Apa tunggu lagi.Jom kita join!Saya tag 

i)   Sarah
ii)  Sya
iii) Mormor


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

4 comments:

Radhia Razali said...

Good luck. Jemput follow BlogSpot saya di http://penselduabee.blogspot.my

sofie adie said...

best of luck!

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Aqilah Azmi said...

Hiiii goodluck to you hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu ehe~

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)