6 Dec 2015

Pencarian Blog Terkemas

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!


Assalamualaikum...

Hai korang...Okay hari ni Syaz nak bagitahu satu lagi Giveaway daripada blogger yang comel lotte Kak Raja Shuhada.Hmm..macam mana nak join?Ha!Yang tu senang macam makan pop corn jer.Korang just tekan gambar tu.Lepas tu korang copy code dekat entry yang ada tajuk " Pencarian Blog Terkemas 2015".Kemudian macam biasa korang publish dekat blog korang.Cepat,cepat!Jom kita join sekarang!Jom,jom...Jangan lupa join tau...okay itu jer.Bye!



 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

20 comments:

wan zaleha said...

Good luck :)

Singgah dari segmen yang sama :)

http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

ros nordin said...

singgah sini. goodluck :)

sayaiday said...

Hi Syaz, All the best taw!

Jemput join blogger contest di blog iday ye :) Hadiah berupa AirAsia Big Points and Cash sehingga RM600 : http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

Muhammad Khudri said...

singgah dari segmen yang sama

http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

ombak bergigi said...

Terima kasih join ;)

Ini senarai peserta , http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-pencarian-blog-terkemas.html

Astrallusion Arc said...

Nice blog..
Artikel Pencarian Blog Terkemas 2015!

Syahidah Fadilah said...

Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

Izyan Yan Cinnamon said...

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

Diya Hanun said...

Singgah melawat dari segmen yang sama :D
Baru ada masa blogwalking..hehe
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Sabrina SA said...

comelnya blog ni! good luck :)
http://sebabakusabrina.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Cik Yanie said...

goodluck http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html :)

ukhti ninja said...

Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

Amirah Azman said...

follow dan singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)

Aisyhah Nyais said...

Goodluck..saya pon dari segmen yg sama..hihi
http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

officialsyiqin said...

Qin singgah sini dgn segmen sama smbil follow! // maaf~ bru skrang dpat bloqwalking >.<

Moga berjaya dlm segmen ini ye! GUDLUCK!~ :3

http://officialsyiqin.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Syaz said...

Good luck jugak untuk semua.Terima kasih singggah blog saya :)

Eintan Nurfuzie said...

good luck!

Aisyhah Nyais said...

Goodluck.. Dan tahniah tersenarai pendek buat kali kedua...singgah jap sini..hohoho

Syaz said...

Terima kasih Aisyah Nyais :)

Lea Azleeya said...

dr segmen yg sama..

gut luck yaa.. :)

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)