29 Dec 2015

Rezeki

Assalamualaikum

Happy lunch korang.Jangan lupa makan tengah hari tau and jangan lupa jugak korang mesti makan ikut piramid makanan,okay?Barulah sihat..Syaz tak tahu nak mula dari mana tapi apa-apa pun Syaz nak cakap berjuta-juta terima kasih kat korang sebab korang selalu follow,comment and singgah blog Syaz.Syaz tak tahu macam mana nak balas semua jasa korang.Alhamdulillah,Allah memberi rezeki kepada  Syaz melalui Nuffnang.Alhamdulillah..Kalau korang tak singgah blog Syaz,CPUV Nuffnang Syaz tak kan naik.Apa-apa pun terima kasih sekali lagi.



Nak naikkan CPUV ni bukan senang.Sebelum ni susah betul nak ada CPUV macam ni tapi alhamdulillah Allah Maha Pemurah.Syaz tak pernah lagi cashout daripada Nuffnang sebelum ni.Syaz ada jugak dengar yang orang cashout Nuffnang samapai beribu-ribu.Dari situ,Syaz rasa macam nak cuba untuk join Nuffnang.Anyway terima kasih banyak-banyak Nuffnang percayakan Syaz.Terima kasih jugak kepada Marigold,Sunsilk ,Petronas,U Mobile,Nestle Bliss dan Kaodim sebab pilih blog Syaz untuk promote produk.Apa-apa pun terima kasih kat korang jugak sebab sudi singgah blog Syaz dan klik iklan kat blog Syaz.Terima kasih korang.Sayang korang semua. :)


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

3 comments:

intan nasir said...

Camana nak dapat :'(

Akim said...

Tak lama lagi bolehla belanja kan.. ehehe

luqman zakaria said...

tahniah tahniah..sy punyer blog..mana ade CPUV pon sekarang..T__T sedih betul..dah lama sangat tak dapat..huarghh!

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)