17 Dec 2015

Saya Nak Menang Tudung Bawal Crepe



Assalamualaikum..

So good afternoon guys...I hope that you are happy today,ok?So Syaz nak ajak korang untuk join giveaway daripada Cik Noodle .2 pemenang bertuah akan mendapat 2 helai bawal Crepe setiap seorang dan tarikh tutup bagi giveaway ini pulak adalah pada 31 Disember 2015.Jangan lupa tau ajak kawan-kawan korang yang lain.Lelaki pun boleh join,apa salahnya,kan?Kalau korang dapat jangan lah pulak korang pakai tapi korang bagilah girlfriend korang sebagai hadiah birthday ke ataupun korang buat suprise dekat girlfriend korang.Anyway good luck untuk korang. :)


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

4 comments:

Beeha Azman said...

Goodluck , semoga menang. Blogwalking dr GA yg sama. :)

Nur Azzima said...

terima kasih join giveaway cik noodle. sis dah update peserta yang latest :)

Anis Shafika said...

Good luck! Dari segmen yang sama :)

http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2015/12/saya-nak-menang-tudung-bawal-crepe.html

Ainur Athikah said...

Assalamualaikum, singgah sini^^. Good luck!

http://boladuri.blogspot.my/2015/12/saya-nak-menang-tudung-bawal-crepe.html

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)