5 Dec 2015

Segmen Blogwalking + Bloglist

 بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join sekali)

Saguhati kepada yang bertuah:

10 blog bertuah dimasukkan ke dalam bloglist blog shawal mulai 1 - 31 January 2016.
2 blog bertuah direview (entry melekat selama 1 hari)
seorang blogger bertuah dapat top up RM10

Tarikh Tamat : 29/12/2015 *Mungkin ada perubahan



Assalamualaikum...

Korang sihat?Alhamdulillah yang sihat tu.Yang tak sihat tu jangan lupa makan ubat tau,nanti korang cepat sihat.Blog Syaz ni dah lama tak update kan?Syaz minta maaf sebab Syaz sekarang ni busy sangat.Sorry..tapi apa-apa pun Syaz nak invite korang join segmen kat atas tu.Join tau...Rugi korang tak join segmen ni ...Siapa yang bertuah akan dimasukkan ke bloglist blog Shawal mulai 1-31 Januari 2016.Lama kan? dan 2 blog akan direview di blog Shawal selama 1 hari.Ha..apa tunggu lagi?Mai lah kita join ramai-ramai.Mai,mai...Bismillahhirrahmanirrahim...Bye...!


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

10 comments:

syira yaya said...

menarik! :)

Mohd Noor Shawal said...

tq sudi join.. ^^

ni link senarai pesertanya..

http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

wan zaleha said...

Selamat bersegmen :)

Free2, mai la parking sini :) TQ

http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/tinggalkan-url-blog-anda-di-teratak.html

nur sabrina said...

Kita datang dari segmen yang sama ^_^
Mohon sudi melawat http://bluechoralpearl.blogspot.my/

Fifi Fizah said...

salam singgah dr segmen yg sama..
http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html

Fiefi Ira said...

Fiefi datang dari segmen yang sama :)
http://blogfiefi.blogspot.my/

Follow sini gak #182
Salam kenal :)

Umie Yana said...

Salam.. Singgah drpd segmen yang sama..
Jemputlah singgah yee :)

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html

Astrallusion Arc said...

Joined :)
Segmen Blogwalking & Bloglist

Karimah Zulkafali said...

Singgah :) Follow #230 :)

http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-bloglist.html

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)