22 Dec 2015

Segmen Pencarian Bloglist Jan-Jun 2016


Assalamualaikum...

Good morning!Anyway Happy Holiday,guys!Haa..Syaz tahu yang korang happy gila bila cuti,kan?Sapa tak suka,kan?Cuti,cuti jugak tau tapi jangan lah tidur sampai tengah hari.Tak elok untuk kesihatan.Korang mesti bangun pagi walaupun cuti.Bukan apa bila korang bangun pagi,korang akan rasa wow!So fresh and rasa happy..Sebab tu kena bangun pagi.Ok!Syaz decide korang bangun jer tidur terus mandi.Then,terus keluar rumah hirup udara segar.Series best tau.Korang akan rasa hari korang tu happy jer..Okay,okay..untuk hari ni Syaz sekali lagi nak ajak korang join giveaway dari blogger senior kita iaitu Sya Mimie .Tujuan segmen ni diadakan adalah untuk mencari blogger-blogger baru untuk dimasukkan ke dalam bloglist Sis Sya Mimie kita.So Syaz rasa lebih banyak kita semua join,kita kenal-kenalan dengan blogger baru,kan?Jom!Kita bagi sambutan hangat untuk segmen ni.Jangan lupa tau ajak yang lain,ok?Ok,bye!I will see you soon..Insyaallah :)


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

7 comments:

ros nordin said...

jalan2 segmen yang sama :)

confdeb said...

join jugak..

http://macammacamcite.blogspot.sg/2015/12/segmen-pencarian-bloglist-jan-jun-2016.html

sofie adie said...

best of luck sis!

Siti Yang Menaip said...

gud luck =)

Astrallusion Arc said...

Joined ;)
Segmen Pencarian Bloglist 2016

The KehalusanKelembutan said...

salam singgah dari segmen sama.
semoga dipermudah Allah urusan kita pada tahun ini, Aamiin.

-cahayakehalusankelembutan.blogspot.my-

sya mimie said...

Assalammualaikum.. Hai bloggers & readers..

Terima Kasih sebab sudi join segmen pencarian bloglist saya.

Senarai semak peserta : http://hanyadihatiku.blogspot.my/2015/12/update-senarai-link-bloglist-60-peserta.html

Senarai ni juga saya dah update ye. Di bawah sekali, di Pages. Moga bloglist ni dapat memberi manfaat kepada kawan kawan semua.. :)

Happy Blogwalking.. ^_^

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)