29 Dec 2015

Year End + New Year Giveaway?By Aynal M



Assalamualaikum...


Hye and Happy Tuesday guys!Anyway tak lama lagi dah nak masuk tahun 2016.Wow!Seriously,sekejap gila Syaz rasa masa berlalu,kan?Syaz rasa satu tahun tu macam 5 bulan and 1 minggu pulak rasa macam 3 hari.Tak kisahlah apa yang berlaku kat kita,kita mesti teruskan hidup kita and jalankan tanggungjawab kita pada Allah yang Maha Esa.Alhamdulillah,kita semua dapat rezeki yang Allah limpahkan pada kita semua.Hari ni kebetulan pulak hujan,Syaz rasa tenang jer bila hujan turun.Seronok pulak rasanya bila tengok hujan.Rasa macam nak mandi hujan.Tak payah dah pergi waterpark.Hehe..tapi huhuhu..Syaz dah besar.Best kan kalau jadi budak,budak?Kita boleh main macam,macam.Anyway Syaz nak bagitahu korang about giveaway yang superb daripada Aynal M.Tarikh tamat untuk giveaway ni ialah pada 16 Januari 2016.So jangan lupa join.Hadiah misteri menanti korang.Kita join giveaway ni ramai,ramai,okay?By the way Syaz wish good luck dekat korang.Bye!Syaz tag Sarah Amran,OM dan Rrai.


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

2 comments:

Sarah Amran said...

Terima kasih sbb tag sis . Goodluck to you :)

Otaku said...

hye , singgah dari GA yg sama :)

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)