5 Jan 2016

New Year Giveaway By Dyllarezan



Assalamualaikum...

Hai korang and Happy New Year!So soalan pertama bila masuk tahun baru yang biasa ditanya,apa azam korang tahun ni?Mestilah setiap orang ada azam diaorang yang tersendiri,kan?Anyway..Happy New Year Syaz ucapkan.Semoga tahun 2016 merupakan tahun yang akan dapat memberi kita pelbagai kebaikan untuk kita semua.Insyaallah,amin..Firstly,Syaz minta maaf sebab tak dapat nak update entry sebab Syaz ada kerja sikit.Syaz minta maaf sangat,sangat.Syaz just blogwalking kat blog korang jer.And terima kasih banyak,banyak kat korang sebab korang follow,singgah and comment kat blog Syaz.Terima kasih..Apa-apa pun Syaz hargai jasa korang.Terima kasih sekali lagi.Sayang korang semua ketat,ketat...hehe.Untuk tahun baru ni,Syaz nak ajak korang untuk join giveaway yang superb awesome ni daripada kawan blogger kita iaitu Dyllarezan,Hadiah misteri menanti korang semua dan hanya 5 orang yang bertuah sahaja yang akan memenangi hadiah misteri tu.So apa lagi korang?Jom kita meriahkan segmen ni.Jangan lupa pulak tau follow semua syarat-syarat giveaway ni tau.Syaz nak ucapkan break a leg.Bye!


 photo SignatureWawaNiesya_zps1a264863.png

4 comments:

Mrs. A said...

Tolong jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri hiks!
Macam best jer.... apalah hadiah misteri tu yer..

Farhana Zukri said...

all the best! :)

Tomodachi said...

selamat tahun baru :3

Aisyhah Nyais said...

Dari giveaway yg sama..gdluck! :D

http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-by-dyllarezan.html

 
Copyright© 2014 blog WawaNiesya | Designed by:http://cik-jarimanis.blogspot.com (CikJariManis)